Vijesti

Diablo 4 neće izaći na Game Passu

Sada kada smo ušli u tjedan bete za jednu od najiščekivanijih igara posljednjeg desetljeća, hype raste u neslućene visine. Diablo 4 će u naredna dva tjedna imati zatvorenu i otvorenu betu, o kojima više možete čitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O beti sve znamo i napisali smo na linku iznad, međutim, ostaje neodgovoreno pitanje svih pitanja. Hoće li Diablo 4 izaći prvog dana na Game Passu? Da je Microsoft uspio realizirati akviziciju Activision Blizzarda na vrijeme, vjerujemo da bi to bilo neupitno.

Rod Fergusson iz Blizzarda na Twitteru je odgovorio jasno i nedvosmisleno – “Game Pass nemamo u planu.” To se kasnije može promijeniti, čim Microsoftu dopuste kupiti Blizzard, ali zasad Blizzard kao samostalan entitet nema namjeru provoditi dogovore takvog tipa. Što je i logično, znamo da je svakom Diablo nastavku garantirana početna prodaja od najmanje 10-ak milijuna primjeraka.

Betu za Diablo 4 igramo naredna dva vikenda, a u punom izdanju Diablo 4 je zakazan 6. 6. za PC, PS4/5 te XONE/S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano