Vijesti

Potvrđeno je kada možete skidati betu za Diablo 4

Ušli smo u tjedan kada će mnogi od nas po prvi put isprobati Diablo 4. Prvo ovog vikenda u zatvorenoj beti za sve koji su prednaručili igru, a potom naredni vikend u otvorenoj beti za sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvorena beta kreće u petak 17. 3. u 17 sati, završava u ponedjeljak 20. 3. u 20 sati, a preuzimanje će se omogućiti od srijede 15. 3. u 17 sati. Igrači na PC-ju klijent mogu preuzeti s Battle.neta, a konzolaši moraju pretražiti “Diablo IV Open Beta” na Xbox i PlayStation Storeu.

Vikend poslije zakazana je otvorena beta za apsolutno sve igrače. Kreće u petak 24. 3. u 17 sati, završava u ponedjeljak 27. 3. u 20 sati, a preload će biti omogućen u srijedu 22. 3. u 17 sati.

Zatvorena i otvorena beta pred igrače će staviti Prologue i prvi Act s prvom zonom, maksimalni level ograničit će na 25, a dostupno će biti 5 klasa.

Kada će biti dostupan World Boss?

Premijerno za Diablo, svaka zona četvorke imat će opcionalnog šefa, bit će to goleme i opasne grdosije s vrijednim lootom za čije obaranje će biti potrebna izuzetna koordinacija više igrača. Caka je u tome da šef tog tipa nije uvijek dostupan na mapi. World Boss prve zone zove se Ashava i pojavit će se samo 4 puta tokom beta vikenda.

Protiv Ashave ćete se moći boriti u subotu 18. 3. u 18 i 20 sati, te u nedjelju u 6 te 8 sati ujutro. U otvorenoj beti Ashava je zakazana za subotu 25. 3. u 18 i 20 sati, te u nedjelju u 6 i 8 sati.

U svojem punom izdanju, Diablo 4 je zakazan za 6. 6. na svim aktualnim platformama, a potvrđeno je – neće biti dostupan na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano