Vijesti

Gasi se podrška za mod u BF2042 koji je trebao postati nova perjanica

I dok prva sezona za Battlefield 2042 tek treba doći, DICE se već prebacuje na neke nove projekte, što ujedno znači i kako će neki od modova ostati zakinuti za daljnje nadogradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznali su iz DICE-a da će jedan od njih biti i Hazard Zone, PvPvE mod koji se igra poput battle royalea, a a kojeg se negdje prošle godine u ovo vrijeme najavljivalo kao novu veliku stvar za Battlefield serijal.

“Prvi smo koji će priznati da ne valja”

“Imali smo velike ambicije za novo Battlefield iskustvo, ali prvi smo koji ćemo dignuti ruke i priznati da Hazard Zone nije pronašao “dom” u Battlefieldu 2042″, priznali su iz DICE-a. Kažu kako će sada, kada su ga škartali imati više vremena za ostale modove i poliranje igre. Dakle, nove buduće mape neće podržavati ovaj mod.

Inače, prva sezona za Battlefield 2042 trebala bi krenuti negdje u lipnju. Trebali smo je igrati početkom godine, ali odgođena je zbog velikih tehničkih problema. Pripremaju novu mapu i modificirat će neke starije, a više detalja trebali bismo saznati uoči izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano