Vijesti

Direktor Diablo Immortala komentirao je P2W model, kaže da je bio iskren o svemu

Dobra igra krojena prema P2W modelu mikrotransakcija, naš je jučerašnji rezime kontroverznog Diabla Immortala. Oni koji ne žele plaćati nemaju što raditi u end-gameu, kao ni oni koji žele plaćati, jer šanse da vam lootboxovi izbace nešto vrijedno kreću se od 0.05% do tek 3.75%, međutim, direktor novog mobilnog hita iz Blizzarda se opravdava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wyatt Cheng je uoči izlaska tvrdio kako mikrotransakcije neće biti agresivne, a kao primjer je naveo opremu koja se neće moći kupovati ili levelati pravim novcem. U konačnici, oprema se zaista ne može kupiti i levelati novcem, ali, kako smo objasnili ovdje, pravim novcem se po principu lutrije kupuju gemovi za podizanje statistika. A one vrijednije gemove se može kupiti samo pravim novcem. Zar gemovi nisu “oprema”? Ponovimo još jednom, za dobiti najslabiji nadogradivi gem s 2/5 zvjezdice šansa je samo 3.75%.

Igrači su zato pitali Chenga što se promijenilo u odnosu na prije par mjeseci kada je tvrdio da miktotransakcije neće biti intruzivne u tolikoj mjeri. “Nakon vaših izjava mislili smo da se snaga neće moći kupovati”, napisao mu je Zizaran, influencer koji se proslavio PoE vodičima, na što mu je Cheng odgovorio kako je bio iskren u brojnim intervjuima, a njemu i njegovom timu je ipak najbitnije da se pravim novcem ne mogu kupovati XP i, sada je točnije precizirao – klasična oprema s 12 slotova.

Direktor Immortala inzistirao je da XP i oprema ne budu zaključani iza paywalla, što je konačnici nebitno kada su Legendary gemovi u late gameu bitniji za progresiju te bildanje likova. Na Legendary gemove se ne želi osvrtati. Možda je inzistirao i za njih, odnosno, prilično smo sigurni da i on vidi problem u gemovima, ali nije mu prošlo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano