Vijesti

Dobili smo 13 minuta Star Wars: Squadrons gameplaya

Budući da je nadolazeći Squadrons nešto manja igra (reda 40 dolara) neki su se pobojali da će igri nedostajati dubine. Sudeći po prvom pravom slobodnom prikazu koji stiže od JackFragsa izgleda da to neće biti slučaj. Čeka nas jedna kvalitetna Star Wars igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom čitavog igranja bez obzira koju klasu odabrali tri su konstante. Manevrirat će se motorom, štitovima i oružjima te ćemo im raspoređivati dostupnu snagu ovisno o tome koji nam je segment najpotrebniji u datom trenutku. Taj menadžerski element poznat nam je još iz starih X-Wing i The Fighter igara i, iako je donekle kompliciran, svakako ga pozdravljamo u jednoj ovakvoj specijaliziranoj igri.

Izgleda da je veliki fokus uložen i u nadogradnje broda, tzv. komponente. Tako svaki dio broda možete nadograđivati i odabirati opremu ovisno o borbi koja vas očekuje, a svaka od njih donosi određene prednosti i mane. Odabir komponenti bit će važan segment Squadronsa, a posebice to vrijedi u online multiplayeru.

Upitan manjak online multiplayer sadržaja

Po onome što vidimo, jedinu zamjerku možemo odaslati u očiti nedostatak online sadržaja. Na launchu Squadronsa bit će samo 6 mapa, samo dva modea i to bi mogao biti veliki problem. Mnogi će odustati odmah na početku jer od igre očekuju trajnost od nekoliko godina, budući da ovakve igre nema na tržištu. Međutim, ne sumnjamo da će EA i ekipa iz Motivea znati prepoznati potencijalnu popularnost te nastaviti dodavati novi sadržaj.

Igra

Povezano