Vijesti

Gameplay Star Wars: Squadronsa je čisti spektakl

Jedna od rijetkih igara na EA prezentaciji koja je dobila poduži gameplay prikaz je Star Wars: Squadrons i moramo priznati da izgleda prilično spektakularno. Što je najbolje, igra izlazi već 2.10. za postojeće konzole i PC. Uostalom, pogledajte sami koliko dobro izgleda igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već ranije pisali – igra će imati singleplayer preko kojeg će nas igra uvesti u multiplayer svijet. Pratiti ćemo kampanje i priče dvoje pilota koji se bore na suprotnim stranama, a onda će nas igra uvesti u 5vs5 multiplayer mode.

Multiplayer komponenta će imati dva modea – Dogfight što je zapravo team deathmatch te glavni i kompleksniji mode – Fleet Battles. Ovaj potonji je puno veći i kompleksniji, a ultimativni cilj je uništiti neprijateljsku bazu (Star Destroyer primjerice).

Igra neće imati loot kutije i sve će se nadogradnje i kustomizacije moći zaraditi igranjem. Biti će tu jasno kozmetičke mikrotransakcije koje ne utječu na sam gameplay igre. Posebno je zgodno što ćemo moći kustomizirati svoje kokpite koji su nam ujedno i jedini pokazivači u igri.

U igri ćemo otključavati i nadogradnje za naše letjelice kojih će biti više od osam u igri, a svaka od njih ima prednosti i mane. Upravo ćemo pomoću nadogradnji svaku od njih pripremati za misije i 5vs5 multiplayer bitke.

Nećemo lagati, Star Wars: Squadrons nam se čini kao potencijalno jako dobra Star Wars igra. EA je naučio svoju lekciju na Star Wars: Battlefrontu 2 koji je nakon početnih bolesti postao sasvim dobra igra.

Squadrons igramo od 2.10. na PS4 i Xbox One konzolama, te PC-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano