Vijesti

Najavljen Star Wars Squadrons i izgleda prilično spektakularno

Nakon vrlo dobrog, ako ne i odličnog Star Wars Jedi: Fallen Ordera, čini nam se kako je EA konačno na pravi način počeo iskorištavati skupo plaćenu Star Wars licencu. EA i EA Motive su službeno najavili i pokazali Star Wars Squadrons. Trailer je većim dijelom CGI, a pravi gameplay ćemo dobiti za 3 dana na EA Play prezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo mogli i pretpostaviti, tema igre su svemirske bitke i zaista igra izgleda prilično spektakularno. Igru igramo iz prvog lica, a za svaku pohvalu je što će igra imati i pravu singleplayer kampanju, a ne samo multiplayer kako se prvo mislilo.

Vrijeme radnje smješteno je poslije bitke za Endor i uništenja Death Stara II. Priča će nas staviti i kokpite dvaju pilota koji se bore na suprotnim stranama.

Multiplayer će pak predstaviti 5vs5 bitke. Na samom launchu igre, moći ćemo birati između dva modea. EA je potvrdio da igra neće biti niti u kojem slučaju pay to win što znači da ćemo sve moći otključati samim igranjem.

Igra simultano izlazi na Steam, Epic Games Store i Origins, te naravno na PS4 i Xbox One. EA je potvrdio da će Star Wars Squadrons imati cross-play između PC, PS4 i Xbox One igrača.

Igra na tržište izlazi 2. listopada. PC i PS4 igrači će od prvog dana moći uživati u VR verziji. Igra će koštati €39,99.

Igra

Povezano