Vijesti

Dođite na Street Fighter II turnir!

Bližimo se kraju godine, zimski san i božićni praznici su na putu do nas, no prije toga moramo zagrijati prste! Naši prijatelji u Crouch Guardu spremaju novi turnir za sve zainteresirane borce. Ovaj put se igra Street Fighter II Turbo – prava poslastica iz sada daleke prošlosti. Nemojte se iznenaditi, ima itekako igrača koji vas mogu obradovati dobrim starim shoryukenom. Prijavite se na turnir 11.12. u subotu u Casual Caffeu u Zagrebu i dokažite da ste najbolji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva tri mjesta osvajaju Steam kodove, a prvak dobiva i posebni 3D isprintani trofej! Prijavu na turnir, kao i više detalja o događaju pronađite na smash.gg stranici. Pogledajte kako su izgledali prijašnji turniri na profilima Crouch Guarda i snimkama! (Možda vidite i pokojeg člana redakcije…) Vidimo se u ringu!

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS