Vijesti

Domaći podmorski city builder Aquatico je dobio prvi gameplay prikaz

Od kada je prvi put prikazan u travnju, Aquatico je jako dobro primljen kod ljubitelja city builder strategija, a sada smo po prvi put dobili priliku vidjeti dijelove gameplaya iz alpha builda igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći Digital Reef Games demonstrirao je kako izgledaju vertikalna gradnja, sistem planiranja infrastrukture te ekspedicije u potrazi za preživjelima i resursima. Prvi komentari fanova su pozitivni, što ni ne čudi, jer Aquatico izgleda zaista dobro, a ne smeta mu ni to što pritom inovira sa atipičnim settingom za ovaj podžanr igara.

U konačnici, kada Aquatico izađe negdje u trećoj četvrtini ove godine, bit ćemo kreativni u izgradnji nastambe na dnu oceana, skupljati resurse, optimizirati lance opskrbe te naposlijetku i preživljavati.

Aquatico wishlistajte na Steamu te zapratite izdavača Overseer Games (ujedno i kreatore Patrona) na YoutubeuTwitteru Facebooku te wishlistajte igru na Steamu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano