Vijesti

Dying Light 2 izgleda odlično i na starim konzolama, a igra će imati odličnu post launch potporu

Nakon nekoliko odgoda i problema koji su pratili razvoj igre, konačno možemo potvrditi da Dying Light 2 izlazi 4. 2. i da više neće biti odgođen. Jedna je to od očekivanijih igara ove godine, posebno ako ste bili ljubitelj prvog dijela. Ekipa iz Techlanda aktivna je na svim poljima posljednjih dana, pa smo tako u dva dana dobili posljednji gameplay trailer, usporedbu igre za stare i nove konzole, a saznali smo i jako dobre vijesti što se tiče perioda nakon izlaska igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet godina podrške i novog sadržaja

Nije tajna kako je prvi Dying Light imao fantastičnu i dugotrajnu podršku koju je Techland pružao dugi niz godina. Iznimka neće biti ni Dying Light 2. Na službenom Twitter profilu, ekipa je objavila da možemo očekivati petogodišnju potporu igre što moramo pohvaliti.

Ne samo da će se krpati bugovi i popravljati tehničke stvari, već možemo očekivati novi sadržaj, lokacije i događaje koji će proširiti i obogatiti dodatno igru.

Ako vas brine kako će igra raditi na starijim konzolama, čini se kako nema razloga za brigu. Barem kad su u pitanju PS4 i Xbox One X verzije. Techland još uvijek nije pokazao Xbox One verziju (obećao je za koji dan), pa se nadamo da ste nabavili Xbox Series X ili S jer nam Xbox One verzija ne miriši na dobro.

Vidljiva je razlika između starih konzola i new gen konzola (PS5 i XSX), no grafički obje verzije izgledaju jako lijepo. Posebno ako imate dobar TV koji će cjelokupan dojam podignuti na još veću razinu. Stisnite F za našeg Miru s foruma.


Za kraj – poslastica

Jedini strah koji ja osobno imam vezan za Dying Light 2 upravo se odnosi na tehničku strane i možebitne bugove. Na početku teksta spomenuo sam probleme u razvoju igre koji su nekoliko puta odgodili igru. Je li ekipa iz Techlanda uspjela zgnječiti bugove i tehnički ispolirati igru? Nadamo se.

Jer posljednji gameplay trailer prije izlaska igre, ostavlja dojam velikog i bogatog svijeta ispunjenog s hrpom sadržaja, osebujnih likova i smrtonosnih zombija.

Vjerujem da ćete primjetiti kako je fokus u nastavku serijala puno više na ljudskoj interakciji i priči, a manje na zombijima. No ostavit ćemo sve mogućnosti otvorene jer i nismo vidjeli puno noćnog gameplaya. A znamo što donosi noć u Dying Light svijetu – strah, znoj i bježanje.

Čekamo 4. 2. kao Đoković odluku o deportaciji iz Australije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano