Vijesti

Dying Light 2 je konačno dobio datum izlaska i u novom gameplayu izgleda odlično

Nakon nekoliko odgoda i bitnih odlazaka ključnih ljudi, zaista smo se uplašili da bi Dying Light 2 mogao postati toliko poznata i viđena priča o velikom potencijalu koji je neslavno propao. No, ako ćemo suditi po novom gameplay prikazu, nemamo razloga za strah. Igra nam i dalje izgleda jako obećavajuće u svakom pogledu. Svijet igre djeluje itekako živ, borba nam se čini unaprijeđenom, a i onako odličan parkour iz jedinice je dobio ogromno poboljšanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio je dodao čak više od 3000 novih animacija koje će kretanje kroz grad učiniti još puno boljim i tečnijim iskustvom. Također smo saznali da u gradu prevladavaju tri frakcije, a mi ćemo sami odlučiti kojoj ćemo se prikloniti. Sve što radimo u igri imat će veliki utjecaj na priču i događanja u igri. Kako smo ranije već pisali – naše odluke će doslovno oblikovati svijet igre.

Mapa igre je ogromna. Na krovovima se odvija život i postoji nada za bolje sutra, dok ulica i cesta označavaju borbu za preživljavanje.

Noć je postala još opasnija jer su u igru ubačeni novi neprijatelji koji su puno opasniji nego ranije. Dodajte uz sve ovo da će igru biti moguće igrati u co-opu za 4 igrača i jasno je da nas čeka prava poslastica.

Osim u standardnom izdanju, igru možete prednaručiti i u Deluxe (steelbook) te kolekcionarskom izdanju.

Sad konačno možemo potvrditi da Dying Light 2 Stay Human izlazi 7. 12. za PS4/PS5, Xbox One/XSX/XSS i PC. Jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano