Vijesti

Dying Light 2 nije ni blizu katastrofalan poput Cyberpunka, a i developeri su agilniji

Kada smo prošli tjedan prenosili dojmove kritike svjetskih medija, dojmovi su bili podijeljeni. Pričalo se u bugovitoj igri s nagomilanim tehničkim problemima, sve je podsjećalo na launch Cyberpunka, međutim, Dying Light 2 se ne može svrstati u istu kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši prvi dojmovi su dosta dobri, a Dying Light 2 hvali i ekipa s foruma. Jasno je da igra ima problema, ali se ipak relativno pristojno izvodi na svim platformama. Da ima problema savršeno je jasno i Techlandu koji je kroz vikend već pustio nekoliko zakrpi, a da rade i noćne smjene, poljski developeri su pokazali obraćanjem usred noći na Twitteru.

Zahvalili su se na strpljenju te poručili da marljivo rade na novim ispravcima. Pa su izdvojili svaku platformu posebno, naveli što su popravili te na čemu sve trenutno rade. Techland se odlučio na prilično transparentan odnos s igračima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano