Vijesti

EA Sports FC 24 broji više igrača od FIFA-e 23 pri izlasku

Nikad nijednu FIFA-u niste igrali više od FIFA-e 23, pisali smo prošle godine, a za EA pozitivan trend nastavlja se i pod novim imenom. I dok je FIFA-u 23 u tjednu lansiranja prošle godine igralo 10,3 milijuna igrača, EA Sports FC 24 izbrojao je 11,3 milijuna igrača u istom razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, sjajne brojke bilježi i EA Sports FC Mobile, kojeg je prvog dana preuzelo 2,2 milijuna igrača, a potom u narednih deset dana još preko 11 milijuna drugih.

“Oduševljeni smo brojem obožavatelja koji su uskočili u “Svjetsku igru” u EA Sports FC 24 i FC Mobile u samo prvih nekoliko dana od izlaska”, poručio je predsjednik EA Sportsa Cam Weber, pa dodao: “Dok pozdravljamo povratak dugogodišnjih igrača, broj novih igrača u FC 24 narastao je za gotovo 20%, pokazujući uzbuđenje nogometnih navijača da se pridruže Klubu. Gradimo najveću svjetsku nogometnu zajednicu kroz EA Sports FC, a tek smo na početku.”

Podsjećamo, EA Sports FC 24 prva je EA-ova nogometna simulacija nakon što je raskinuto 30-godišnje partnerstvo s FIFA-om. I dok EASFC 24 broji više igrača nego prošle godine, dobar broj njih možemo pripisati i Game Pass Ultimate pretplatnicima, kojima je omogućeno igranje na 10 sati. Osobito to vrijedi jer, kako ukazuju podaci u Ujedinjenom Kraljevstvu, najvećem tržištu za ovaj serijal, prodaja u odnosu na prošlu godinu je u padu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano