Vijesti

Ekonomska kriza i nestašica goriva stižu u GTA Online. Velika ekspanzija izlazi u utorak 26. 7.

Sredina ljeta već je godinama rezervirana za novu GTA Online ekspanziju. Iznimka neće biti ni ovo ljeto jer upravo je predstavljena The Criminal Enterprises ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gospodarstvo južnog San Andreasa je u krizi. Cijene plina skočile su na najviše razine u desetljećima, maloprodajni opskrbni lanci su u previranju, a povrh svega, državu je zahvatio žestoki toplinski val”, Rockstar opisuje krizu koja će zadesiti GTA Online. Međutim, zrcaljenje ekonomske krize iz pravog života neće utjecati na standard igrača. Baš naprotiv, Rockstar obećaje bogatije isplate nagrada u apsolutno svim poslovima.

Osim novih misija, modova, vozila i kolekcionarskih stvarčica, možda najveća novost je ta da će se sve Business aktivnosti moći igrati u privatnim lobbyjima, bez ometanja drugih igrača. A kada smo kod biznisa, sve četiri karijere dobit će odlične nadogradnje.

Operation Paper Trail

Direktori u Executive karijeri dobit će pristup novom specijalnom teretu i tako povećati raznolikost misija “gospodskim” kriminalcima. Bajkerski klubovi u bike shopu dobit će mogućnost prodavati vozila za GTA$ i RP. A krijumičari oružja sada mogu raditi direktno s Ammu-Nationom.

Za novu dozu GTA lorea pobrinut će se set misija imena Operation Paper Trail, tim od 4 igrača istražit se tko to točno profitira od visokih cijena goriva.

The Criminal Enterprises ekspanzija izlazi u utorak 26. 7., a više možete saznati na Rockstarovoj službenoj stranici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano