Vijesti

Velika ekspanzija Los Santos Drug Wars za GTA 5 Online izlazi danas

Ako vam je postalo dosadnjikavo u GTA Online, od danas će stvari postati bolje. Los Santos Drug Wars kao prvi od dvije masivne story ekspanzije izlazi danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drug Wars ekspanzija donosi nova oružja, vozila, misije, “eksperimentalne nadogradnje” i poslove. Sve isto kao i svaka druga nadogranja, međutim, zabrinjava to što uoči današnjeg izlaska najveće ovogodišnje ekspanzije još uvijek nema trailera, kao ni podrobnijih informacija.

U Drug Warsu udružit ćemo se s Nervous Ronom, paranoičnom teoretičaru zavjera koji je, uopće vas ne čudi, Trevorov prijatelj. S njime će GTA Online igrači ući u biznis s psihodeličnim drogama, a neprijatelji su, navodi Rockstar, koalicija nevjerojatno bogatih hipija i bajkera koji su nevjerojatno laki na okidaču.

I to je sve. Los Santos Drug Wars uvodno je poglavlje opsežnog novog ažuriranja priče koji se sastoji od dva dijela, dodaje za kraj Rockstar na GTA blogu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano