Vijesti

Ethan je u novom traileru za RE: Village od totalne nule postao najveća faca; vraća se Mercenaries mode

Omiljeni Mercenaries mode vraća se u Resident Evil Village, ovaj put u malo drugačijem izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je to bilo u Resident Evil 3, 4, 5 i 6, tako će i u Villageu trebati pobiti što više neprijatelja u zadanom vremenskom roku ganjajući što bolji rezultat i mjesto na highscore listi. Za razliku od ranije, Village će između rundi ponuditi mogućnost uređivanja i kupovine nadogradnji za oružja.

Nakon što je preskočio sedmicu, nekako nismo očekivali Mercenaries u Villageu. Ali tu je, bit će dostupan od prvog dana i Capcom ga neće dodatno naplatiti.

Developeri obećavaju kako će Mercenaries biti nakrcan bonus sadržajem što vjerojatno znači kako ćemo moći otključavati dodatna oružja i opremu za kampanju.

Osim Mercenariesa, Resident Evil 4 VR-a i demoa koji će PS4/5 igrači moći igrati u nedjelju, Capcom je na noćašnjem Resident Evil Showcaseu izdao 4. trailer za Village.

Pogledajte kako je Ethan od nikog i ništa u sedmici postao najtraženija osoba i najveća faca Villagea. Nekako nam se čini da će nam Ethan postati jedan od omiljenih likova RE univerzuma.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano