Vijesti

Far Cry 5 je besplatan ovog vikenda!

Ako još niste zaigrali Far Cry 5, a to želite, onda vam se pruža prilika da u razdoblju od 5. do nedjelje 8. kolovoza to učinite besplatno. Far Cry 5 će biti besplatan na svim mogućim platformama, a iz Ubisofta su potvrdili da ćete moći odigrati čitavu kampanju. Ovo je sjajna prilika za sve igrače koji žele ući u Far Cry svijet potpuno besplatno, pogotovo prije izlaska novog nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja 5-ice smještena je u Americi, konkretnije u Montani. Vaš glavni cilj je kreirati otpor vođi kulta Josephu Seedu koji propovijeda kraj svijeta, silom grabi ljudi i drogama ih uvjerava da je on Božji izaslanik. Far Cry 5 je najprodavaniji Far Cry na konzolama u povijesti Ubisofta, a izašao je 2018. godine. Ako se brinete što je ovo 5. nastavak, a niste odigrali prethodne, slobodno vam možemo reći da je svaki nastavak igra sama za sebe, s vlastitim svijetom, te da nećete ništa propustiti igrajući direktno Far Cry 5.

Far Cry možete preuzeti već sad. Na svojoj platformi izbora (osim Xboxa) pronađite Far Cry 5 Free Trial, preuzmite ga, instalirajte i igrajte od sutra 5. 8. Planirate li zaigrati Far Cry 5 ili ste ga već odigrali?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano