Vijesti

Final Fantasy 7 Rebirth preskače PS4 zbog SSD-a

Drugi dio Final Fantasy 7 remake trilogije prvi put prikazan je prošlog mjeseca i, za razliku od prethodnika, neće izaći na PS4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok ozdravljamo svaki pokušaj grafičke i tehničke evolucije igara u smislu ostavljanja prethodne generacije konzola, producent Yoshinori Kitase objašnjava kako je odluka o prelasku isključivo na novu generaciju donesena ponajviše zbog SSD-a.

“Budući da se avantura odvija u golemom svijetu nakon bijega iz Midgara, učitavanja su ekstremna. Smatrali smo da nam je potrebno ono što pruža PS5 kako bismo prevladali tu prepreku i ugodno otkrivali svijet”, otkrio je u intervjuu za japanski Gamer.

Rebirt ćemo zaigrati “naredne zime”, što može biti 2023., ali i 2024. Radnja se odvija nakon što družina predvođena Cloudom napusti Midgar. Kreativni direktor Tetsuya Nomura tvrdi da će neki novi igrači poželjeti igrati sedmicu upravo od ovog drugog dijela, što ujedno znači i kako za ugodno igranje Rebirtha neće biti potrebno prethodno poznavanje serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra