Vijesti

Ganon priča u novom The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom traileru

Ako niste preveliki fan Zelde, čak i neko površno poznavanje serijala moglo bi vas preplaviti emocijama nakon dosad najvećeg trailera za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova prijetnja nadvila se na Hyrule, sve je nekako tamnije i mračnije. Novi su i neprijatelji, koji su sjajna prilika za pokazati nove Linkove specijalnosti. Nova oružja poput pratećih strijela i topa izgledaju zanimljivo, a velika promjena u odnosu na Breath of the Wild je uvođenje vozila.

Linku tako lijepo iznad oblaka stoji nešto što bismo nazvali dronom, letenje u Tears of the Kingdom djeluje kao iznimno opuštajuće iskustvo. Prethodnik je imao fantastičnu fiziku, pa ako ste je poput mene koristili na način da biste gradili svojevrsna vozila prema tutoriala s Youtubea, bit ćete oduševljeni. Lijepo od Nintenda da je prepoznao nešto što je kasnije postalo meme među igračima.

Glas vječnog antagonista

Međutim, za najveći odjek na internetu zaslužan je Ganon, koji je, izgleda, progovorio. Fanovi su izbezumljeni, rivalstvo između njega i Linka kroz brojne Zelde seže godinama unatrag, Ganon je svakako jedan od najprepoznatljivijih zlikovaca u igrama svih vremena. Bio bi to prvi put uopće da ga čujemo. Premda, istina je da zapravo ne znamo je li to on. Nintendo još nije potvrdio da će Ganon uopće biti u igri. Možda neki novi zlikovac?

Zvuči li vam Ganon onako kako ste oduvijek zamišljali da zvuči? S takvim glasom ne znamo zašto bi šutio dosad. Bio to Ganon ili neki novi antagonist, jedva ga čekamo čuti 12 .5 za kada je zakazan izlazak The Legend of Zelde: Tears of the Kingdom na Nintendo Switchu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano