Vijesti

Ghost Recon Breakpoint iduća je Ghost Recon igra

Prema već dobrom i starom običaju kad pričamo o Ubisoftovu i njihovim igrama, puno toga jednostavno iscuri prije reda. Imun na “bolest curenja” nije ostao niti novi Ghost Recon naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru je “iscurila” prije večerašnjeg predstavljanja Ubisoftova trgovina, stoga ovaj leak možete uzeti kao točan. Ghost Recon: Breakpoint izlazi 4. listopada za PS4, PC i Xbox One, a riječ je o nastavku Wildlandsa.

Ubisoft ga opet nije uspio zadržati u gaćama

Glavni antagonist igre je zvijezda Punishera – glumac Jon Bernthal koji se pojavio prošli tjedan u Ghost Recon: Wildlandsu u ulozi Cole D. Walkera koji vodi vojsku “militariziranih” dronova. Da.

Igra će prema leaku biti i dalje story driven co-op pucačina za 4 igrača. Igrači se nadaju da će nova Ghost Recon igra ponuditi još više taktiziranja, bolju cover mehaniku i bolji osjećaj pucnjave.

Inače, ako ste igru zaigrali na većim težinama, a posebno na najvećoj težini, onda znate da je igra zapravo imala dosta taktiziranja. Većina igrača je prošla na normal što je skroz pogrešan način igranja Wildlands-a.

Službeno otkrivanje igre je večeras od 20:30 sati.

Igra

Povezano