Glumac potvrdio treći Star Wars Jedi

Star Wars Jedi: Survivor u travnju je izašao s povećim tehničkim problemima koji su nas u većoj mjeri spriječili u uživanju u inače odličnoj igri. Tek prije nekoliko tjedana igra je dovedena u stanje u kojem je trebala biti po izlasku, međutim, problemima unatoč, Survivor je ostvario sjajnu prodaju u tolikoj mjeri da nastavak uopće nebi trebao biti upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače jedan od najproduktivnijih razvojnih studija u industriji radi na nekoliko projekata. Jedan manji tim dobio je zadatak te kreativnu slobodu napraviti nešto potpuno novo i divlje, čemu se silno veselimo, a veći dio Jedi tima već radi na trećem Jediu. To je potvrdio Cameron Monaghan, glumac koji je svoj glas dao protagonistu Calu Kestisu.

“Radimo na trećem Jediu i upravo smo u tom procesu”, izletjelo je Monaghanu na jednom Comic Con panelu. Objasnio je kako developeri već marljivo radi, a on strpljivo čeka na svoj red kada će ga pozvati nasnimiti što treba. Međutim, treći Jedi tek je na početku razvoja i Monaghan će se načekati prije nego li ozbiljnije prione poslu.

Uostalom, i game director Stig Asmussen Jedi podserijal od početka vidi kao trilogiju. Odnosno, barem ga je vidio kao trilogiju prije nego li je ranije ovog mjeseca napustio studio.