Vijesti

Gran Turismo Sport dobio novu besplatnu zakrpu s hrpom novog sadržaja

Besplatni updejti idu kao po traci.

Polyphony Digital je upravo objavio novu besplatnu zakrpu za njihov odličan GT Sport. Kako to obično bude u novom content dropu za GT Sport, igra je dobila nove aute, sadržaj za kampanju i novu stazu.

Najveći dodatak je upravo nova staza. Autopolis International Racing Course poznata je staza u Japanu, a u GT Sport je možete voziti u dva nova layouta u različitim presetima za doba dana. Autopolis je dobio i svoj novi photo dio za Scapes fotografiranje.

Od automobila imamo McLaren F1 GTR ’95, Mazda Eunos Roadster ’89, Mercedes-Benz SLR McLaren ’09, Pagani Huayra ’13 i TOYOTA GR Supra RZ ’19.

GT League je proširen s novim Supra Legend eventom, a stari eventi su isto tako prošireni s novim rundama pa je offline karijera veća nego ikad. Potpuni popis novog sadržaja možete pronaći na službenoj stranici ovdje, a ispod možete baciti oko na novi trailer koji vam pokazuje nove aute i stazu u akciji. Polyphony već radi na novom sadržaju pa tako na proljeće možete očekivati nove Dallara SF19 Super Formule kao i novi sadržaj koji će tek biti prikazan.

Introducing the "Gran Turismo SPORT" Free Update - March 2019
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close