Vijesti

Rockstar se ispričao zbog GTA remastera, vratit će klasike

“Želimo se iskreno ispričati svima koji su naišli na probleme igrajući remastere”, isprikom su započeli izlaganje o GTA remasterima i što planiraju napraviti s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručuju kako namjeravaju sve tri igre donijeti u stanje kakvo zaslužuju. Prva zakrpa doći će za nekoliko dana i adresirat će neke od gorućih problema. Probleme nisu precizirali, ali pretpostavljamo kako će prioritet biti efekti kiše, a zatim i memory leakovi kojih su remasteri prepuni.

“I dok je naš cilj omogućiti igranje sve tri igre na modernim platformama u narednim godinama, shvaćamo da neki od vas i dalje žele kupiti klasične verzije”, shvatili su. U narednim danima ponovno će omogućiti kupnju klasičnih PC verzija GTA 3, Vice City i San Andreasa na PC-ju.

Gdje je nestao Grove Street Games?

Ali samo kroz Rockstar Store i samo na PC-ju. Ako ste kupili Definitive Edition trilogiju, klasie ćete dobiti bez dodatnog plaćanja.

Zanimljivo, dok je dosadašnje blog postove u svezi remastera na Rockstarovim stranicama potpisivao Grove Street Games studio, sada se on više nigdje ne spominje. Sasvim je izvjesno kako je zbog njihove nesposobnosti Rockstar Games preuzeo stvari u svoje ruke.

Igra

Povezano