Vijesti

Halo Infinite stiže krajem godine, ali 343i već zapošljava za novi veliki Halo projekt

Beskonačni Halo ipak ima svoje granice. One se, kako se čini, zaustavljaju na novoj velikoj igri u Halo univerzimu, budući da 343 Industries već sada traži producenta koji će voditi razvoj “novog projekta u Halo univerzumu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od producenta koji će pomoći razviti novi Halo projekt traži se prethodno iskustvo lansiranja AAA igre te još neke odlike koje se očekuju od veterana industrije: snažnu komunikaciju, liderstvo, organizacijske sposobnosti, instinkt…

Kada smo kod instinkta, instinkt je prevario brojne vodeće ljude ovog Microsoftovog razvojnog studija. Tako su iz 343 već otišli kreativni direktor Infinitea Tim Longo, producentica Mary Olson, a zatim i direktor Chris Lee koji je nadgledao čitavi razvoj igre.

Brojni odlasci ujedno su i razlog poduže odgode Infinitea koji smo prvotno trebali igrati na Xbox konzolama i PC-ju krajem prošle godine, a novi datum zakazan je za blagdane ove godine. Infinite je dugo vremena bio u besperspektivnom developerskom paklu, a Microsoft sasvim sigurno neće dopustiti ponavljanje istog scenarija.

Budući da će Halo Infinite mulitplayer biti besplatan, a kao takav i potencijalni veliki hit, novi projekt mogao bi ispasti i tek svojevrsni dodatak za Infinite. Naime, makar ništa nije konkretno potvrđeno, vodeći ljudi Xboxa Infinite su već u nekoliko navrata dovodili u kontekst navodne 10-godišnje podrške.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano