Vijesti

Hitman 3 je novim gameplay trailerom pokazao koliko će biti zabavan: nova oružja, gadgeti, DualSense podrška…

Po svemu što smo saznali dosad o Hitmanu 3 radi se o pravoj next-gen igri, a sada smo dobili i prvi ozbiljniji gameplay prikaz.

Hitman 3 trilogiju neće zatvoriti nekakvim inovacijama van ovog svijeta. I dalje je to slična igra kao i prethodne dvije. Dakle, jako zabavan sandbox simulator atentata uz poneku novost poput specijalne kamere kojom možemo hakirati elektroničke uređaje.

Iz IO Interactivea su najavili i neke promjene u ponašanju meta i NPC-eva (koje će sada moći prikazivati na stotine istovremeno), a kakve točno to ćemo saznati uskoro. Dosad su mete uvijek u krug ponavljale svoje zadatke što je onim strpljivijima olakšavalo igru te istovremeno remetilo imerziju. Pretpostavljamo da će developeri poraditi na tom segmentu igre.

Dobre vijesti stižu za PS5 igrače, budući da će prijeko potrebne ljubavi dobiti i DualSense. Sad već standardno ćemo na kontroleru moći osjetiti različito ponašanje oružja, a zanimljivo zvuči novi fokus sistem kod snipera. Primjerice, kod pritiska R2 tipke osjetit ćemo točku napetosti na kojoj se aktivira fokus i usporava vrijeme. Kada smo spremni pucati, R2 tipku pritisnemo jače.

Hitman 3 na konzole i PC stiže 20. 1. 2021., a IO Interactive radi na još jednoj novoj velikoj igri – James Bondu.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close