Vijesti

Hitman 3 kompletnu trilogiju donosi na PS VR, a sve zajedno će zauzimati manje prostora na disku

IO Interactive se još jednom dokazuje kao jedan od najsposobnijih developerskih studija u svijetu. Stvari koje rade sa svojim igrama uvijek su ispred vremena, a danas vam donosimo dvije velike novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije pisali smo da će s nadolazećim Hitmanom 3 u paketu stići nadogradnje i za prethodne dvije igre trilogije. Obje prethodne igre dobit će grafičke nadogradnje, pa tako iskoristiti nove mogućnosti nadograđenog grafičkog pokretača.

I ne samo to. Sve tri igre će unatoč detaljnijim teksturama na disku zauzimati tek oko 100GB. Veliki je to pomak, budući da je Hitman 2 (s prethodnom igrom u paketu) na disku zauzimao preko 150 GB. Potvrdio je to jedan od developera na Reseteri.

Sve tri igre stižu na PS VR

I sada vjerojatno najbolja igra koju ćete ikada zaigrati u VR-u na PlayStationu. S izlaskom Hitmana 3 sve tri igre bit će kompletno igrive na PS VR. Ako ste ranije kupili neku od prehodnih igara, moći ćete ih igrati na PSVR bez dodatnog plaćanja. Sandbox leveli u kojima svoje mete možete eliminirati na nebrojeno načina donijet će dosad neviđenu imerziju na PS VR.

Barem takav ostaje dojam nakon odgledanog gameplay prikaza. Zasad nema informacija o verziji za PC VR headsetove, a Hitman 3 stiže na sve konzole (osim Switcha) i PC 20. 1.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano