Vijesti

Hoće li Activision ukloniti najomraženiji skin iz Warzonea?

Ono što je Adama Traore u FIFA Ultimate Teamu, to je Roze skin u Warzoneu. Potpuno crni skin bez ikakvih refleksija koriste igrači koji se vole skrivati u grmovima i tamnim prostorijama i kao takav je neopisivo iritantan. Svima onima koji ga nemaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roze skin mogli ste osvojiti kao Tier 100 u battle passu pete sezone Warzonea prošle godine, a ovih dana njegova iritantna pojava ponovno je stigla do izražaja.

Za to je zaslužan novi viralni video igrača koji je ubio čitavi squad igrača koji koriste Roze skin. Ima li išta više zadovoljavajuće od ovoga?

Gameplay video iznad pokrenuo je čitavi novi trend i trenutačno ne postoji ništa popularnije unutar Warzone zajednice. Sada se svi vole hvaliti maltretiranjem Rozeova, ali to je kao posljedicu izazvalo i protureakciju – lobbyji nikada nisu bili puniji Roze skinova.

P2W po svim definicijama

na Twitteru se oglasio i jedan od najpopularnijih Warzone igrača. I Drift0r smatra kako je Rozeova previše. On je otišao toliko daleko da je Warzone usporedio s League of Legendsom. A to je jako daleko.

Kako bilo, činjenica je kako Roze skin stvara nepoštenu prednost igračima koji ga koriste. Činjenica je i to kako skin više nije moguće kupiti. Naime, do njega je bilo moguće doći samo prošle godine kroz battle pass, a budući da se radi o Tier 100 nagradi, ne vidimo scenarij u kojem bi Activision i developer Raven uklonli skin. Kao najispravnije rješenje čini se mogućnost njegove vizualne izmjene.

Hoće li Activision promijeniti/popraviti Rosea? Ako neće to napraviti ovih dana, neće nikada. To je sigurno. Po svim definicijama, radi se o pay-to-win skinu.

Igra

Povezano