Vijesti

Horizon Call of the Mountain nećemo igrati kao Aloy. Upoznajte Ryasa, novog protagonista

Horizon Call of the Mountain popratit će lansiranje PlayStation VR-a 2 kao potpuno novi, treći naslov Guerillinog Horizon serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Guerille navode kako je Call of the Mountain novi naslov iz temelja građen samo za PS VR2, a koji će demonstrirati mogućnosti “najboljeg VR uređaja na tržištu”. Dosad smo vidjeli tek jedan ozbiljniji prikaz igre, teaser koji imponira grafičkom kvalitetom i količinom detalja.

I dok ćemo kroz Call of the Mountain susretati poznate likove, uključujući i Aloy. Ryas je potpuno novi lik. Kažu da je rođen u časnom Carja plemenu, da je vješti penjač i lovac na strojeve, spretan s lukom i strijelom.

Kao mlad je pogriješio, sudjelovao je u zatočenju mladog princa Itamena, a zatim izopćen iz obitelji. U igri će tražiti oprost i iskupljenje, a mi zasad nećemo oprostiti developerima, jer tri mjeseca uoči izlaska još uvijek ne znamo kako Ryas izgleda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano