Vijesti

Pozlaćen je Horizon Call of the Mountain

Ovih dana koplja se lome oko toga je li Sony zadovoljan “šušurom” stvorenim oko PlayStation VR-a 2. Bloomberg kaže da nije, Sony demantira, međutim, dopustit ćete nam da primijetimo da ni oko Horizon Call of the Mountaina nema nekog uzbuđenja, a uz besplatno ažuriranje za Gran Turismo 7 je najveći launch naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno, mi mu se jako veselimo i drago nam je čuti da je spreman za izlazak. Horizon Call of the Mountain je pozlaćen, Guerilla i Firesprite su zadovoljni, što znači da je razvoj dovršen. Do izlaska preostaje daljnje poliranje te čišćenje bugova koji iskrsnu u narednom periodu dodatnog testiranja.

Inače, novi Horizon će, kažu, biti punokrvni Horizon naslov, ali po prvi put protagonistica neće biti Aloy, premda će se pojaviti kao jedan od likova u igri. Glavni lik je Ryas, vješti penjač i lovac na strojeve, spretan s lukom i strijelom. Ryas je kao mlađi sudjelovao u svrgavanju princa Itamena, nakon čega je izopćen iz plemena Carja, a Call of the Mountain pratit će njegov put do iskupljenja.

Horizon Call of the Mountain zakazan je za 22. 2. za PlayStation VR 2.

Igra

Povezano