Vijesti

Horizon Call of the Mountain ekskluziva je za PlayStation VR 2, pogledajte kako izgleda

Dok u Guerilli rade na završnim finesama uoči izlaska Horizon Forbidden Westa, povodom otkrivanja tehničkih mogućnosti za PlayStation VR 2 okriven je Horizon Call of the Mountain, novi, treći naslov u Horizon serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Guerille navode kako je Call of the Mountain novi naslov iz temelja građen samo za PS VR2, a koji će demonstrirati mogućnosti “najboljeg VR uređaja na tržištu”. Nakon uvodnog govora direktora, završnih 20-ak sekundi videa donosi teaser iznenađujuće grafičke kvalitete.

Gledati od 1:20 za prikaz igre.

Nesvjesna prisutnosti igrača, Tallneck mašina (ona koja izgleda poput žirafe) iz prvog lica izgleda impresivno, kao i detalji okoline. Ako će PlayStation VR 2 zaista biti u stanju prikazati detalje u ovakvoj grafičkoj kvaliteti, onda će to biti jedan ozbiljan iskorak za VR. Čak i ovako kroz teaser trailer, osjećaj imerzije je ogroman.

Call of the Mountain igrat ćemo u ulozi novog glavnog lika, a developeri poručuju kako ćemo kroz igru susretati Aloy i ostale poznate likove. Novi Horizon trebao bi biti launch naslov za PlayStation VR 2 kojeg očekujemo do konca ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano