Vijesti

Housemarque službeno postao dio PlayStation obitelji!

Housemarque, studio koji je ove godine izdao PS5 ekskluzivu Returnal, službeno je postao dio PlayStationove obitelje. Veliki je to podvig za finski studio koji broji tek 70 – ak zaposlenih. Službenu dobrodošlicu zaželio je i Hermen Hulst, šef PlayStationovih studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo partnerstvo sa Sonyjem započelo je sa Super Stardustom na PS3 konzoli, nastavilo se jednako sjajnim Resogunom, te sada Returnalom. Returnal je trenutno kandidat za igru godine. Po izlasku je dobila izvanredne ocjene, a mnogi tvrde kako je ovo prva prava next gen igra od izlaska same konzole.

Što kažete na ovaj potez Sonya? Očekivano? Po nama bilo je samo pitanje vremena s obzirom na fantastičan rezultat Returnala. Finski studio već najavljuje kako će im ovo partnerstvo omogućiti lakšu budućnost i financijsku stabilnost, te rad na naslovima bez ikakvih dodatnih limitacija.

Sony polako počinje podizati hype za nadolazeću prezentaciju njihovih igara. Trenutno po internetu kruži datum 0

8. 7., a isto tako šuška se da je riječ o više studija koji će postati dio PlayStation obitelj. Nadamo se da ćemo uskoro čuti i vidjeti puno više.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano