Vijesti

Za ugodno igranje Returnala na PC-ju trebat će vam do 32 GB RAM-a

Osim The Last of Usa, za PC je konačno potvrđen i Returnal, prava PS5 ekskluziva koju smo zavoljeli zbog fantastičnih vizuala i nekih next-gen novotarija koje se PS5 među prvima pogurali do onoga za što je sposoban, a sada će pogurati i osobna računala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houemarqeu je kod razvoja PC porta pomogao britanski Climax, studio koji je i ranije portao naslove finskog studija te nije bezazlen u tom poslu, međutim, sistemski zahtjevi nisu bezazleni te ih možemo usporediti s igrom poput Star Citizena, modernim sinonimom za naslov koji će pogurati vaše konfiguracije. Barem što se tiče RAM-a.

Za minimalne postavke Returnal traži 16 GB RAM memorije, a za ugodno igranje na preporučenim postavkama čak 32 GB. Pritom Housemarque u oba slučaja preporuča SSD, dok ostali zahtjevi nisu prestrašni. GTX 1060 (6 GB) za minimalne postavke i RTX 2070 Super (8 GB) za preporučene.

ffa anketa

Hoćete li moći pokrenuti Returnal na PC-ju?

  • Ne 39%
  • Da, na preporučenim postavkama 39%
  • Da, na minimalnim postavkama 23%
Hvala ti 🎉

Da vidimo što kaže Steam Survey, koliki postotak ukupnih igrača će moći zaigrati Returnal na PC-ju? 52,6% ukupno aktivnih igrača ima 16 GB RAM-a, a 32 GB njih tek 13,4%.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano