Vijesti

I Nintendo će s The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom podići cijene igara

Novi Nintendo Direct zakazan je za danas u 23 sata, a sve je izvjesnije da će se na njemu pojaviti i jedan od najiščekivanijih naslova godine. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zakazan je za 23. 5., a da će danas dobiti novi prikaz te pokrenuti prednarudžbe sugerirao je sam Nintendov eShop koji je baš danas nakratko postavio cijenu od 70 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70 dolara u SAD-u je po dobrom starom pravilu 80 eura u Europi, što znači da će Nintendo kao posljednji preostali iz velikog trojca prigrliti porast cijena. Podsjećamo, prvi je to učinio PlayStation početkom generacije, a od nedavno je na novi standard prešao i Xbox.

Dakle, ni 60, ni 70, nego 80 eura je od danas novi opće prihvaćeni standard gaming industrije za nove velike AAA naslove. Podsjećamo još jednom, novi prikaz (nadamo se podužem gameplayu) očekuje se večeras na Nintendo Directu u 23 sata, a s Linkom se vraćamo u Hyrule 12. 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano