Vijesti

Idući Call of Duty je Modern Warfare 2, otkriveni su prvi brutalni detalji

Vanguard izlazi već ovaj tjedan, a već je sasvim izvjesno kako ćemo iduće godine u ovo vrijeme igrati Modern Warfare 2. Nastavak reboota iz 2019. već su potvrdili svi veliki izvori, od Toma Hendersona, preko VGC-a do Eurogamera, a sada smo dobili i prve konkretne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitteraš @RalphsValve pojavio se od niotkuda i otkrio čitav niz detalja o MW2, a kredibilitet mu je pružio VGC potvrdom jednog njihovog djela.

Kampanja nastavka fokusirana je na kolumbijske narko kartele, a da bismo mogli postati frendići s likovima poput Pabla Escobara sugerira tzv. sustav moralnosti. Ukratko, poput onoga iz Red Dead Redemptiona 2, igrači će birati između dobrih i manje dobrih, da ne kažemo loših odluka, a one će navodno imati velikog utjecaja na razvoj priče.

Brutalno i nikada realističnije

Svjedočit ćemo realističnom prikazu krvi, gubitka udova, a protivnici će pružati pritiska na ranu kako bi zaustavili krvarenje. Realizam će dosegnuti jednu novu razinu i kroz ponašanje vlastitog lika, koji će u nekim situacijama biti vidno potresen. “U ovoj priči nema pobjednika”, navodi se.

Izgleda da Infinity Ward priprema još jednu upečatljivu kampanju. A kakva će biti Sledhegammerova kampanja za Vanguard tek ćemo saznati. Call of Duty: Vanguard izlazi ovaj petak 5. 11. na sve aktualne konzole i PC.

Igra

Povezano