Vijesti

Idući mjesec Eivor kreće u Irsku u lov na druide

Krajem travnja stiže prva od nekoliko planiranih ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu. Wrath of the Druids vodi nas u Irsku gdje ćemo se pobliže upoznati s drevnim Keltima i misterioznim kultom druida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eivor će tako preploviti Irsko more, te pretražiti kilometre i kilometre nove mape u nastojanju da sustavno izlovi članove kulta, a iza svega navodno stoji nadnaravni zaplet.

Gnjev druida testirat ćemo od 29. 4. Ekspanzija će biti dostupna unutar seasos passa ili za 25 eura kao samostalna igra (ne morate imati Valhallu).

Inače, ovih dana se u srednjovjekovnoj Engleskoj odvija tzv. Ostara festiva. Eivor se može natjecati u raznim ozbiljnim izazovima poput cuganja i ulični borbi. To je u Valhallu donijela 10GB+ teška besplatna nadogradnja, koja je sa sobom donijela i više mačaka, novu bližu kameru te mogućnost vizualne izmjene oružja i opreme (koja je, btw, preskupa).

Kao što smo spomenuli na početku, ovo je tek prva od nekoliko velikih ekpanzija. Naredna će nas početkom ljeta odvesti u Paris gdje ćemo sudjelovati u njegovoj opsadi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano