Idući tjedan slijedi najava nove Xbox igre za PS5. Spominje se Forza Horizon 5

Otvaranje Xboxa ka drugim konzolama zapelo je na prve četiri igre, ali jako skoro, navodno već od idućeg tjedna na PS5 stiže novi val igara.

Popularni insajder Shinobi na ResetEra forumu pustio je informaciju kako će Microsoft idući tjedan na Gamescomu najaviti novu Xbox ekskluzivu na PS5. Drugi Xbox insajder na X-u je dao sugestiju kako će to biti Forza Horizon 5.

Međutim, Microsoftu blizak novinar Jez Corden s Windows Centrala potvrdio je bombu za idući tjedan, ali to zasad, tvrdi, neće biti Forza Horizon 5 nego neka druga igra. Premda se i on i Tom Henderson slažu kako će popularna arkadna jurilica jednom doći na PS5, ali to nije “ta” igra.

Forza Horizon 5 ili nešto drugo, saznat ćemo u utorak 20. 8. na Gamescom Opening Night Live prezentaciji koju će i ove godine producirati Geoff Keighley. Bit će tu najava novih igara, ali potvrđeni su i prikazi Indiana Jones igre, Civilizationa 7, Monster Hunter Wildsa, Black Ops 6, Avoweda, expanzije za Starfiled, Kindgom Come: Deliverance 2 i drugi.