Vijesti

Igra High On Life kreatora Rick and Mortyja je veliki Game Pass hit

Unatoč možda i ispodprosječnim ocjenama za High on Life (63 na Metacriticu), najnovija šašava igra kreatora Rick and Mortyja veliki je Game Pass hit. I ne samo to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benji Sales javlja kako je High on Life trenutno jedan od tri najigranija naslova na Xboxu te ujedno i najpopularniji Game Pass naslov. Popularniji su samo Fortnite i Modern Warfare 2, što je golemi uspjeh za jedan novi IP, međutim, igra stoji jako dobro i izvan granica Game Passa. Naime, kako ukazuju podaci sa Steam DB-a, High on Life najprodavaniji je naslov prošlog tjedna.

I dok ne znamo točne brojke, čini se da se radi o rekordnom third-party Game Pass naslovu i možda najvećem Game Pass launchu ove godine, što jako puno govori o humoru Justina Roilanda, ali i o nasušnom nedostatku pravih Xbox ekskluziva. Microsoftu se definitivno isplatilo plaćanje ekskluzivnosti za Xbox i Game Pass, međutim, jako dobra prodaja na Steamu ukazuje da će studiju Squanch Games za nastavak trebati izdvojiti znatno veći novac.

Uvrnuti High on Life iskazao se fantastičnim humorom, maštovitim pripovijedanjem (oružje koje govori navodno nikad ne dosadi) i zabavnim gameplay mehanikama, što je možda i najbolji pokazatelj da ne mora svaka igra biti najbolja te konkurirati za GOTY da bi u konačnici bila dobra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano