Vijesti

Veliki Game Pass hit iz prošle godine stigao je na PS4 i PS5

Igra High on Life kreatora Rick & Mortyja kao veliki hit zatvorila je prošlu godinu. To je učinila više po načinu prezentacije i sjajnim humorom nego prema nekim inovativnim gameplay elementima, što je bilo dostatno za titulu velikog Game Pass hita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je sutkinja u suđenju Microsofta i američkog FTC-a zaključila kako Sony predatorski plaća developerima da ne izdaju igre na Xboxu, ovaj prezabavan naslov Microsoft je novcem udaljio s PlayStationa. Međutim, period ekskluzivnosti je prošao i High on Life od sada je dostupan za PS4 i PS5.

Doduše, High on Life je na PS konzolama zasad dostupan isključivo u standalone formi, odnosno, nema ga u PlayStation Plus ponudi. Tako ga možete kupiti za 60 eura ili 450 zaboravljenih kuna, koje su 205 dana nakon promjene valute u Hrvatskoj još uvijek glavna valuta na Storeu.

High on Life se svejedno isplati odigrati, a u pripremi je i DLC s novim oružjem, koje će također pričati, ali ovaj put glasom komičarke Sarah Sherman te s potpuno novom pričom smještenom u period od dvije godine nakon završetaka zbivanja u originalu.

Igra

Povezano