Vijesti

Poslije optužbi za zavođenje maloljetnica, Justin Roiland je napustio Squanch Games, studio iza High On Lifea

Prošli tjedan pisali smo o Justinu Roilandu, kreatoru Rick and Mortyja te velikog Xbox hita s kraja 2022. High On Life. Internetom su se krenule širiti poruke koje navodno šalje maloljetnicama, neki ga optužuju čak i za pedofiliju, a nakon što je Warner Bros raskinuo svaku vezu s njim u vezi s animirane serije Rick and Morty, Roiland je napustio i vlastiti razvojni studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“16. 1. Squanch Games je primio Justinovu ostavku”, Squanch Games poručio je na Twitteru.

“Strastveni tim u Squanchu nastavit će razvijati igre za koje znamo da će ih obožavatelji voljeti, dok nastavljamo podržavati i poboljšavati High On Life”, napisali su iz studija.

Roiland je optužen još 2020. za nasilje nad bivšom partnericom, što su veliki mediji, izgleda, zataškavali i tek sada je dospjelo u javnost. Roiland je još od ranije poznat po najmanje rubnim izjavama o maloljetnim djevojkama (isječak iz podcasta), pa širu javnost ovakve optužbe ne čude. Glasovi Ricka i Mortyja vjerojatno vam više nikada neće zvučati isto.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra