Vijesti

Igrači “hakirali” Returnal – otkrili kako uključiti developer debug meni

Nije još prišao ni tjedan od kako je Returnal izašao, a reakcije igrača ne prestaju se stišavati. Od oduševljenja do kritika na sporni sustav spremanja napretka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo hoće li ovo izazvati valove oduševljenja ili kritike, ali Youtuber TheRandomizer je otkrio da kako postoji developerski debug meni, a sve što je potrebno da biste došli do njega je – tipkovnica. Sve je dodatno objasnio redditor u/JayTheAverageGamer. Pogledajte kako to izgleda.

Najobičnija tipkovnica donosi niz mogućnosti koje možete uključiti, a neke od njih su:

  • kada umrete možete početi sa vašim preferiranim oružjem, trenutno startate sa pištoljem
  • možete se respawnati kod broda (na početku), a zadržavate sve što ste prethodno pokupili i nadogradili
  • možete se neograničeno respawnati, kupovati upgrade i weapon proficiency tako dugo dok ne budete zadovoljni i smatrali da ste spremni za dalje

Skraćeno, možete napraviti cijeli kvalitetan build na samom početku igre i nemate brige.

Dok neki igrači mole Housemarque studio da to poprave čim prije, drugi ih mole da ne zakrpaju ovaj propust. Istina je zapravo da ukoliko ste kupili igru na disku, a ne digitalnu – neovisno o zakrpama vi fizičku igru uvijek možete igrati offline i koristiti cheat.

Jedini način da se ovo makne za igrače koji igraju na diskovima je taj da Housemarque potpuno ukloni debug meni iz igre. Što kažete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano