Vijesti

Internetom kruže teorije da je Abandoned ustvari Kojimina igra

Prekjučer je najavljena misteriozna PS5 ekskluziva Abandoned s fotorealističnom grafikom od developera za kojeg nitko nikad nije čuo. Misteriozno, fotorealistično i tajnoviti developer – sastojci su koje smo već vidjeli kod Kojiminog P.T.-a. Neki su uvjereni da Kojima ponovno trola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto? Inicijali misterioznog direktora su HK. Termin playable teaser (inicijali PT) nije termin koji ikad itko koristi. Jako čudan website s generičnim opisima. Kratica BLUE znači Best Level User Experience što je također fora koju koristi samo Kojima. Studio za kojeg nitko nikad nije čuo i bez ijednog projekta odjednom ima veliko financiranje. Abandoned (nepušten) je sinonim za stranded (nasukan).

Takve i slične sumnje iznesene su na Reseteri i kad malo razmislite… imaju smisla! Iako nategnuto. Ali nažalost (ili na sreću?) u njima nema istine.

Na službenoj stranici studija developeri su se ogradili od navoda. “Mi smo mali studio i nismo nikako povezani s Kojimom.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano