Vijesti

Ipak nije sve, nekoliko sati prije izlaska Warzone 2 je dobio 70 giga teško ažuriranje

Activision je za danas u 19 sati zakazao premijeru Call of Duty: Warzonea 2, a kada smo jučer izvještavali o neobično maloj količini gigabajta preloada, bili smo u pravu kada smo posumnjali da će toga biti još.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, bez obzira jeste li već napravili preload kako biste spremni dočekali večer, Activision je pustio ažuriranje od dodatnih 70 gigabajta na svim platformama. Stoga požurite pokrenuti preuzimanje kako biste dočekali spremni otvaranje servera u 19 sati.

Ako se na sporijim vezama, možda i bolje, jer očekujemo u najmanju ruku problematičan rad servera. Kao i prethodnik, Warzone 2 je također besplatan za igranje, stoga se u prvim minutama otvaranja servera očekuje milijunska navala igrača.

Radili serveri ili ne, od prvog meča Infinity Ward je pripremio potpuno novi Battle Pass. Umjesto klasične progresije, sada ćete u svakom idućem koraku na svojevrsnoj mapi moći taktički birati između do tri dostupne nagrade. Igrači će si tako efektivno moći skratiti vrijeme progresije do finalne nagrade te se vratiti natrag pokupiti ono što žele. Cijena Battle Passa iznosit će 10 eura i ponudit će preko 100 nagrada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano