Vijesti

Iscurio je dugoiščekivani prikaz Ubisoftove piratske igre Skull and Bones

12. lipanj je 2017. godine. Ubisoft je upravo završio sa svojom E3 konferencijom. Najveće oduševljenje izazvalo je otkrivanje nove igre pod nazivom Skull & Bones. Ljubitelji piratskih avantura i Assassin’s Creed: Black Flaga imali su razlog za sreću i veselje. Konačno smo svi pomislili da nam dolazi igra kakvu nismo igrali od 2004. godine i izlaska legendarnih Sid Meier’s Pirates!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se dogodio Ubisoft!

29. travanj je 2022. godine. Skull and Bones još uvijek nije izašao. Kompletan projekt je upao u pakao obilježen nedostatkom ideja, odlascima glavnih ljudi i ogromnim problemima koji prate ove nesretne pirate. Već nekoliko dana traje zatvoreno testiranje Skull & Bonesa, a Ubisoft kao da ništa nije naučio.

Opet je sve iscurilo van i ono što vidim(o), ne obećava previše. Nakon godina odgađanja, Skull & Bones pomalo djeluje i dalje bezidejno i nešto što smo već ranije igrali. Barem u ovoj fazi razvoja, pomorske bitke djeluju površno i jednostavno, a kako se čini, možemo zaboraviti bilo kakvu borbu na kopnu. Brod se izgleda može napustiti u unaprijed definiranim hubovima i to je sve. Navodno borba prsa o prsa nije moguća niti kad preuzimate drugi brod, već će sve biti prikazano putem kraće animacije.

Potvrdio je to i Tom Henderson koji je imao priliku zaigrati Skull and Bones. O kampanji više nitko niti ne priča, pa se čini da je pred nama PvPvE priča kojoj u ovoj fazi nedostaje kreacije i ambicije. Ili je pametnije da Skull and Bones gledamo kao live service igru koja će s godinama napredovati? Ne znamo ni sami, no ono što znamo da tržište žudi za poštenom guraskom igrom.

Možda je bilo pametnije napraviti nastavak većini omiljenog Assassin’s Creed Black Flaga?

https://streamable.com/lgnyt8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano