Vijesti

Izgleda da će legendarni serijal s PS2 uskoro dobiti svoj remake

Prije više od dvije godine THQ si je prisrkbio prava na legendarnu TimeSplitters trilogiju. Dosad se nije ništa konkretno izrodilo iz toga, međutim, izgleda da je stiglo vrijeme da se izrode prvi plodovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nema službene najave, TimeSplitters 2 praktički je potvrđen i to kroz jednu drugu igru koju je nedavno izdao THQ Nordic. SpellForce 3: Fallen God u igri ima item imena TimeSplitters 2 Remake, a u opisu stoji: “Konačno stiže! Ikonski shooter koji je izdržao test vremena da se pridruži eri modernih igara.”

Inače, radi se o popularnom serijalu s početka 2000-ih kojeg smo zbog inovacija obožavali, a koji je kasnije prošao pravi developerski i izdavački pakao. Prvo je igru zajedno sa studijom Free Radicak kupio Crytek, a zatim ga je kasnije kupio Koch Media. Oboje su obećavali nove nastavke, remastere, brda, doline i što sve ne, međutim, već je 15 godina prošlo i ovo je prvi konkretan dokaz da se nešto zaista događa s serijalom.

Hoće li tretman doživjeti samo druga igra u serijalu ili sve 3 te je li se planira neki novi nastavak? Sve su to pitanja čije konkretne odgovore očekujemo uskoro.

Igra

Povezano