Vijesti

Izgleda da Uncharted kolekcija na PC-ju neće imati multiplayer

Nadolazeća Legacy Of Thieves kolekcija posljednje dvije Uncharted igre na PC-ju i PS5 možda neće imati online multiplayer, otkriva ESRB klasifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESRB za paket s Unchartedom 4 i samostalnom ekspanzijom The Lost Legacy navodi kako neće imati interaktivnih elemenata, a prema internoj terminologiji to u prijevodu znači ništa od online interakcije i mikrotransakcija. Čega oboje nije nedostajalo na PlayStationu 4, mikrotransakcije su zadirale i u pay-to-win vode…

Nejasno je zašto bi remasterirani Uncharted 4 trebao ostati bez online multiplayera, međutim, definitivno se ne radi o elementu u kojem je ova igra briljirala. Da, od 37 milijuna sveukupnih igrača multiplayer je zaigralo njih oko 13 milijuna, međutim, on nije u konačnici ostvario neki zapaženiji uspjeh.

Legacy Of Thieves kolekcija očekuje se početkom 2022. prvo na PS5, a zatim i na PC-ju. Sony će je vjerojatno pomjeriti negdje u vrijeme izlaska filma 18. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano