Vijesti

Još jedna odgoda za The Day Before, ali sada barem opet ima ime

The Day Before je jedan od onih naslova za koje znate da će biti najbolji ili najgori ikad svih vremena u svom žanru. Doduše, mi smo skeptični, a imamo i stotinu razloga da budemo takvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kada se igra približi nekoj prekretnici u smislu datuma, iskoči neki bizarni problem i… eto odgode. Svakako najbizarnijih problem od svih je trakavica s imenom, gdje je rusko-singapurski studio tužila istoimena aplikacija za vremensku prognozu.

Sud za intelektualno vlasništvo konačno je odlučio, igra The Day Before ipak smije koristiti to ime. Fntastic studio ovu pobjedu je posvetio svim budućim igračima, koji budući igrači neće biti 10. 11., već 7. 12., što je nova i tko zna koja po redu odgoda za ovaj survival naslov inspiriran uspješnicama poput The Last of Usa, The Divisiona i drugih.

Osim novog datuma još jedna promjena. The Day Before će u prosincu izaći u early access izdanju, što je oprečno svim dosadašnjim najavama sadržajno kompletnog naslova od prvog dana prodaje. Cijena će iznositi $39, a kasnije izlaskom i$49.

“Puna verzija igre dogodit će se jer vjerujemo kako je to najbolja moguća verzija igre te vjerujemo kako će umiješanost i povratna informacija igrača značajno doprinijeti tom cilju”, poručili su iz Fntastica. Dodaju kako će izvedba za PS5 i XSX/S uslijediti jednom kada The Day Before izađe iz early accessa.

Developerima u obranu, ako se radi o scamu nismo sigurni po kojem modelu bi on bio, budući da je odlučeno ne uzimati prednarudžbe. Ako ne dođe do još jedne odgode, pametniji ćemo biti 7. 12.

Igra

Povezano