Vijesti

Ponovno se oglasio tvorac The Day Before. Kaže da su hejteri uništili igru

Premda je zatvoren nakon katastrofalnog lansiranja, studio Fntastic ponovno se oglasio na X-u, ovaj put povodom konačnog gašenja servera za The Day Before, koji je iz prodaje uklonjen već nekoliko dana nakon izlaska početkom prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ikakvog povoda, budući da smo na igru skoro svi zaboravili, onaj tko upravlja profilom, a to je vjerojatno jedan od braće Gotovtsev, odlučio se obračunati s ljudima koji su, po njemu, krivci za neuspjeh MMO survivala koji je na koncu izdan kao extraction shooter.

Navodi kako je kao jedan od prvih igrača, popularni Dr. Disrespect, bio zadovoljan igrom unatoč tehničkim problemima,. The Day Before je kasnije čak počeo dobivati dobre recenzije, međutim, kaže, kampanja mržnje stvorila je nepovratnu štetu.

“Kampanja mržnje”

Tvrdi i kako su ga igrači direktnim putem tražili da vrati igru, pritom navodeći kako su ih mediji i influenceri prevarili u uvjeravanju da se radi o toliko lošoj igri. “Čuli smo i za peticije kako bi se nastavio razvoj, na crnom tržištu ključevi su se prodavali i po 200 dolara, a neki su čak krenuli razvijati i modove”, dodaje.

Na optužbe da su pobjegli s novcem odgovara kako su zaradili isključivo Youtuberi koji su od samog početka farmali klikove i preglede na igri. Braća Gotovtsev tvrde kako i dalje imaju sjajan odnos s ulagačima i nipošto ih nisu prevarili za novac. Inače, kruže priče kako su braća krenula u još jednu sličnu avanturu s novim studijem i novom igrom.

Tko zna, možda jedan open world survival sakupljač pokemonskih bića? Čujemo da je danas to popularno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano