VijestiZanimljivosti

Kako srušiti server u Warzoneu? Okupite sva vozila na jedno mjesto i aktivirajte Cluster Strike

Koje su granice servera Warzonea? Zapitao se to popularni streamer MarleyThirteen koji je zajedno sa 149 followera odlučio to istražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I postavili su si dobru logiku. Najveće opterećenje za server bilo bi okupiti sva vozila na jedno mjesto, a zatim ih istovremeno demolirati. Međutim, okupiti sve teži je dio zadatka. Jedan nespretni sudar i ode sav trud u vjetar, što su i saznali na vlastitoj koži u nekoliko navrata.

Jednom kad uspiju u naumu okupljanja svih vozila na jedno mjesto, cilj je riješiti što više contractsa i pokupiti što je više moguće Cluster Strikeova. Kako bih ih dignuli sve u zrak, jel’…

U prvom pokušaju je jedan igrač prerano aktivirao cluster. U drugom neoprezno slaganje vozila pokrenulo je niz lančanih eksplozija. A u trećem pokušaju konačno su uspjeli. Eksplozija nastala razaranjem svih vozila na mapi bila je previše za server Activisiona koji se pod opterećenjem srušio. Sve pogledajte u videu ispod.

Ovo nije bio prvi pokušaj Marley13 i njegove ekipe. Tjednima ranije eksperimentirali su dropanjem itema svih igrača na jedno mjesto, prikupljanjem novca kojeg bi dali jednom igraču, a posebno smiješan bio je pokušaj dropanja loadouta svih 150 igrača istovremeno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano