Vijesti

Kineska raketa se srušila u ocean, što znači da EA konačno može otkriti Battlefield 6

Sasvim je jasno kako Electronic Arts i DICE već neko vrijeme imaju spremne sve materijale za službeno otkrivanje novog Battlefielda. Oboje čekaju već toliko dugo da su dijelovi prvog trailera već procurili van, a zašto on još nije i službeno otkriven pojasnio je neslužbeni glasnogovornik DICE-a Tom Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson, čovjek kojem bezuvjetno vjerujemo i kroz kojeg DICE kontrolira curenje informacija vjeruje kako je službeno otkrivanje odgođeno zbog kineske rakete nad kojom je tamošnji režim izgubio kontrolu. Nitko nije znao gdje će se ona srušiti na zemlju. Postojala je bojazan kako bi se ona mogla srušiti na naseljeno područje i pobiti veliki broj ljudi, a budući da je baš jedna raketa u fokusu trailera za novi Battlefield to bi bio katastrofalni PR.

Srećom, kineska raketa jučer se srušila u Indijski ocean, broj žrtava je nula i ta priča je dobila sretan završetak. Priča koja je okupirala naslovnice svih medija prošlog tjedna tako je sretno okončana, pa DICE i EA sada nemaju nikakve PR prepreke. Vjeujemo da ćemo otkrivanje novog Battlefielda gledati do kraja tjedna.

Igra

Povezano