Vijesti

Kojima i Microsoft startali su svoju eksluzivnu suradnju na velikom inovativnom projektu

Kojima i Microsoft prošle godine potvrdili su ekskluzivnu suradnju na igri kakva dosad nije viđena. Koristit će praktički neograničene hardverske resurse Azure servera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je potpuno nova igra koju nitko do sada nije vidio niti iskusio. Jako dugo čekao sam dan kada bi konačno mogao početi stvarati igru takvog tipa”, javio se tada Kojima. “S Microsoftovom vrhunskom cloud tehnologijom i promjenom trenda u industriji, sada je postalo moguće izazvati samog sebe da napravim ovaj nikad prije viđeni koncept.”

Međutim, suprotno glasinama, čini se da projekt tek kreće u razvoj. Kojima je kod sebe danas ugostio ekipu iz Microsofta te jedni i drugi navode kako je to bio kick-off sastanak uoči nadolazećeg “uzbudljivog” putovanja. Osim što je inovativan, vjerujemo kako je ovaj projekt i prilično kompliciran, stoga će suradnja između inženjerskih timova Kojima Productionsa i Microsofta biti od krucijalne važnosti.

Kojimi je trenutno u fokusu nastavak PlayStation ekskluzive Death Stranding koji je u prosincu potvrđen prvim trailerom, a potom je tu i misteriozan projekt imena Overdose koji može i ne mora imati veze s tajnovitim Microsoftovim projektom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano